Huis Detox

 

Kleine veranderingen in je omgeving kunnen een grote impact hebben op je leven en je happiness.
Detox je huis door je te focussen op de spullen waar jij blij van wordt!

 
 
 

WOONKAMER

Creëer een sfeervolle plek, waar je tot rust kan komen. Alle spullen hebben een vaste plek en ook de binnenkant van je kasten en lades zijn gesorteerd en gecategoriseerd, zodat je altijd makkelijk kan vinden wat je zoekt.

KEUKEN

Overzichtelijk en efficiënt ingericht, met ruimte op je aanrecht. Vaak gebruikte voorwerpen heb je bij de hand en alle spullen zijn per categorie bij elkaar. Er is structuur en overzicht in de voorraadkast, zodat je precies weet wat je hebt.

KLEDINGKAST

Een mooi en overzichtelijk geheel, met optimaal gebruik van de ruimte. Je weet wat je hebt en waar je het kan vinden. Al je items kan je heel goed met elkaar combineren, waardoor je je dag veel relaxter kan beginnen.

*Wil je een nieuwe kledingkast aanschaffen maar heb je geen idee hoe je deze moet indelen? Ik kan je helpen met het maken van een ontwerp!

 
 
 

KINDERKAMER & SPEELGOED

Ruimte om te spelen en opbergsystemen voor de kinderspullen. Alle spullen worden per categorie gesorteerd en praktisch opgeborgen. Voor alles een vaste plek met labels erop, zodat de kids zelf kunnen opruimen.

WERKPLEK & ADMINISTRATIE

Een opgeruimde werkplek, structuur in je administratie en praktische opbergsystemen voor je werkspullen en inventaris, zodat je je kunt focussen op waar jij goed in bent.

ZOLDER / GARAGE

Alles gestructureerd opgeborgen met behulp van praktische opbergsystemen, zodat je kan zien wat je hebt en overal makkelijk bij kan.


... & alles
daartussenin!
 

 

Wat jouw organizing project ook is, er is altijd een pakket dat bij jou past.

 

Transformeer je huis in een oase van rust

Meld je aan en download mijn gratis gids met de best kept secrets voor een stijlvol opgeruimd, georganiseerd en rustgevend interieur
(inclusief bonus checklist & tips)!
Ik houd ook niet van spam. Lees hier mijn Privacyverklaring.