Nieuwe levenssituatie

 

Nieuwe levenssituaties brengen vaak grote veranderingen met zich mee.
Ik kan je helpen de transities soepeler te laten verlopen.

 
 

VERKOOPKLAAR

Laat je huis er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien voor potentiële kopers en maak het gelijk ‘lichter’, zodat je alleen maar hoeft te verhuizen wat je echt mooi vindt, echt gebruikt en echt nodig hebt.

VERHUIZEN

Maak je verhuizing minder stressvol: ik kan je helpen met inpakken, zodat je alleen meeneemt wat je echt mooi vindt, gebruikt en nodig hebt, en ik kan je helpen met uitpakken, zodat je direct een goede start kan maken in je nieuwe woning.

VERBOUWEN

Huis verbouwen? De perfecte kans om gelijk ook nieuwe opbergsystemen te implementeren en je spullen aan te pakken, zodat je je vernieuwde ruimte vult met alleen de spullen die je echt mooi vindt, gebruikt en nodig hebt.

 
 
 
 

SAMENWONEN / SCHEIDEN

Van twee naar één of van één naar twee: als onpartijdige tussenpersoon kan ik je helpen met het samenvoegen of scheiden van de inboedel(s), zodat beide partijen tevreden kunnen zijn.

KINDJE OP KOMST

Je verwacht binnenkort een kindje en je wil ruimte maken voor de kinderkamer. Ook wil je gelijk de boel goed organiseren, zodat je daar straks geen omkijken naar hebt en je je kan focussen op je baby.

OVERLEDEN DIERBARE

Het opruimen van de spullen van een overleden dierbare kan erg emotioneel zijn. Ik kan je door dit proces steunen en begeleiden en jou helpen het verdriet een plek te geven, zodat jij verder kan met jouw leven.

 

In welke levensfase je ook zit, er is altijd een pakket dat bij jou past.

 

Transformeer je huis in een oase van rust

Meld je aan en download mijn gratis gids met de best kept secrets voor een stijlvol opgeruimd, georganiseerd en rustgevend interieur
(inclusief bonus checklist & tips)!
Ik houd ook niet van spam. Lees hier mijn Privacyverklaring.